NOVO

Trener fudbalera Sevilje Horhe Sampaoli rekao je da je predstojeća utakmica protiv Lestera u Ligi šampiona odlučujuća u istoriji kluba. Fudbaleri Sevilje igraju u sredu od 20.45 na svom terenu protiv Lestera, prvu utakmicu osmine finala Lige šampiona....

Aktuelni šampion sveta u reliju, Sebastien Ogier, prethodnih dana u Francuskoj je testirao svoj novi automobil – Ford Fiesta RS WRC. Tim je imao više posla nego što je planirao, jer je Francuz izleteo sa staze i oštetio svoju novu “igračku”.

M-Sportu je bilo potrebno tri sada da potpuno popravi automobil i osposobi ga za dalje testiranje. Prema nezvaničnim informacijama, bilo je dosta problema tokom testiranja nove generacije Ford Fieste RS WRC. Ogier se žalio na prošlogodišnju specifikaciju pneumatika, a mehaničari su morali intervenisati kod turbo punjača.

Test je održan u okviru programa priprema za predstojeći Rallye Monte Carlo 2017. Ogier je vozio u uslovima koji na najrealiniji mogući način “simuliraju” reli Monte Carlo, a to je vlažan i ledom prekriven kolovoz, uz povremeno padanje snega. Ogier je izleteo sa staze, levom stranom automobila udario u drvo pored puta i odvalio zadnji levi točak.

Izvor: Automagazin.rs

Izvor: AutoBlog

Reply
Share this

Leave a Reply