Bizarni primer neviđenog drumskog nasilja u kome je nasilnika snimila kamera dok se više puta terencem zabijao u parkirano vozilo.

Sve se desilo na ulicama Sakramenta, a do incidenta je došlo nakon što se 40-godišnji Garcia Alvarez posvađao s vozačem Ford Fieste. Alvarez je nakon toga odlučio da svojim Trailhawkom prati Forda i nakon određenog vremena se zabio u Fiestu, i to nekoliko puta.

Tu njegovo divljanje ne prestaje, već nastavlja da vozi gradom i par ulica dalje se bez ikakvog razloga zaleće u parkiranu Hondu CR-V. Nakon toga se još nekoliko puta zaleće u japanski SUV da bi na kraju, nakon što je onesposobio i svoje vozilo, izašao i počeo da skaće po krovu Honde. Ubrzo dolazi i policija koja ga je uhapsila i smestila na sigurno.

[embed]http://youtu.be/9z1sE6CGRVw[/embed]

Alvarez je tokom hapšenja pao s krova Honde, pa je završio i u bolnici, ali na kraju mora da se suoči s nimalo bezazlenom optužnicama za vandalizam i napad smrtonosnim oružjem. Naknadnim veštačenjem je utvrđeno da je Alvarez bio pod uticajem narkotika, ali još uvek nije poznato zašto se baš namerio na parkiranu Hondu.

Izvor: Index.hr