NOVO

Selektor Srbije očekuje da će ljubitelji tenisa u četvrtfinalu Dejvis kupa gledati duel bivših “brojeva jedan” Srbija će dočekati Španiju u hali “Aleksandar Nikolić” u Beogradu, u okviru četvrtfinala Svetske grupe Dejvis kupa u aprilu. Selektor...

Iz Jaguara su stigle slike i detalji vezani za doterani F-Type, modelske godine 2018.

Od vizuelnih promena treba pomenuti blago modifikovani prednji branik i full-LED prednja svetla, dok od ostalih noviteta pažnju privlače novi Touch Pro infotainment sistem, opciona GoPro kamera koja se montira na haubu vozila, kao i nova, za 8 kg lakša sedišta koja pružaju bolju ergonomiju i veći komfor (takođe se nude i sa grejanjem i ventilacijom).

Takođe, Jaguar je pripremio i F-Type 400 Sport Launch Edition koji će biti dostupan samo u ovoj modelskoj godini.

Pod haubom je 3,0 litarski V6 motor sa kompresorom i sa 20KS više (sada 400KS), u paru sa Quickshift osmostepenim menjačem. Tu je i mehamički LSD diferencijal, a dostupan je u verziji sa zadnjim ili pogonom na sva četiri točka.

F-Type 400 Sport Launch Edition će moći da se dobije u tri boje (Yulong White, Santorini Black i Indus Silver), a deo paketa čine i “400 Sport” oznake i žuti kontrastni šavovi u unutrašnjosti.

Doterani F-Type u Velikoj Britaniji startuje po ceni od 51.450 funti, dok najskuplja SVR verzija košta 110.000 funti.

Ivan Mitić – Auto.blog.rs

Izvor: AutoBlog

Reply
Share this

Leave a Reply