Splitska policija saopštila je da je privela trojicu huligana koji su napali vaterpoliste Crvene zvezde, dok se za još dvojicom traga

Splitska policija privela je jutros trojicu muškaraca koji se dovode u vezu sa napadom na vaterpoliste Crvene zvezde na splitskoj rivi, a kod jednog od njih pronađen je i ukradeni dres.

Kako se navodi u saopštenju policije, za dvojicom muškaraca koji su učestvovali u napadu, se još traga, prenosi "Dalmatinski portal".

Portparolka policije Antonela Lolić rekla je da je policija od trenutka prijave napada na vaterpoliste Zvezde u subotu u 13 časova odmah preduzela odgovarajuće korake, da se sada vrši identifikacija privedenih i da će javnost biti obaveštena o daljem toku istrage.

.flowplayer .fp-ui .ad-time:before { content: ': ' }

Izvor: Tanjug

Crvena zvezda trebalo je u tom gradu da odigra meč Regionalne lige protiv Mornara.

Policija nije imala težak zadatak da identifikuje napadače, budući da su na rivi mnogi građani telefonom snimali neprijatan prizor . Četvorica vaterpolista Crvene zvezde napadnuta su u subotu popodne dok su sedeli u kafiću u Splitu. Trojica su pobegla sa rive, dok se četvrti od napadača koji su ih jurili, spasio skokom u more.

Golman Aleksandro Kralj, koji je skočio u more, ima vidljive posledice frakture nosa, Dušan Vasić je zadobio udarce u leđa, a Miloš Maksimović u nogu metalnom šipkom.

Posle napada meč između Mornara i Crvene zvezde je odložen, a vaterpolisti srpskog kluba jutros su doputovali u Beograd.