Prema pisanju dnevnog lista "Kurir", jedan od najpoznatijih stručnjaka na svetu mogao bi da preuzme perspektivnu srpsku teniserku.

Početkom ove nedelje, teniski svet iznenadila je objava Naomi Osake da se rastaje sa stručnjakom srpskog porekla Sašom Bajinom, pod čijim je vođstvom postala "Broj 1" i osvojila uzastopne grend slem titule.

U izdanju za četvrtak, dnevni list "Kurir" otkrio je da bi Bajin ubrzo mogao da preuzme brigu o srpskoj teniserki, Olgi Danilović!

"U toku su pregovori da sjajni Nemac srpskog porekla, koji je pre dva dana raskinuo saradnju sa Japankom, postane nadređen našoj talentovanoj teniserki, s idejom da i ona, poput Ane Ivanović i Jelene Janković, jednog dana postane broj jedan na svetu", navedeno je u tekstu.

Olga se pre nekoliko dana takođe rastala sa trenerom, Petrom Popovićem, nakon serije loših rezultata. U takvoj situaciji, i naša teniserka i čuveni stručnjak su slobodni i trenutno je jedina potencijalna prepreka ovoj saradnji - novac.

Bajin je trenirao i Serenu Vilijams, Viktoriju Azarenku i Karolinu Voznjacki, pa odlično zna šta je potrebno za uspon na vrh.