Informacija o navodnom odlasku Blagote Sekulića u KK Budućnost iz Podgorice iznervirala predstavnike njegove menadžerske agencije. Pročitajte šta su poručili Draganu Bokanu. Sekulić demantuje da će pojačati Budućnost.

"Ne, ne dolazim u Budućnost", izjavio je 36-godišnji centar Blagota Sekulić za list "Vijesti", demantujući nezvanične informacije da će se vratiti u podgorički klub iz kojeg je otišao 2002. godine.

Ova informacija, međutim, ima i svoj nastavak.

Naime, na Twitter-u su se oglasili predstavnici menadžerske agencije koja zastupa Sekulića, koji su izrazili ogorčenje ponašanjem predsednika Budućnosti Dragana Bokana, optužujući ga da "u gluvo doba noći" čini mutne radnje i pokušava da se dočepa igrača.

"Kao agencija koja zastupa Blagotu Sekulića pozivamo predsednika Budućnosti da prestane da ponižava i sramoti klub koji vodi i njegove navijače, pozivajući noću igrače, pokušavajući da završi podmukao posao sa agencijom koju preferira. Vrlo nemoralno. Odvratno", napisao je predsednik španske menadžerske agencije "Fer-plej" David Karo Funjes.

As the agency of Blagota Sekulic we urge the president of @KKBuducnostVOLI to stop embarrassing his organization and his fans doing late night calls to gentleman type players trying to do sneaky business with the agency he prefers. One known for acting unethically. Disgusting.

— David Carro Funes (@dcarroFairPlay) February 12, 2019

Na ovaj tvit nadovezao se Jorgos Dimitropulos iz agencije "Oktagon", koja sarađuje sa agencijom "Fer-plej".

Well, well... so it wasn't just that funny coach they fired... they keep trying to force players to sign with their favorite funny agent...-:) @EuroLeague & @the_ELPA are aware of that and we feel sorry they take no action. But the tide is turning! https://t.co/DDVBt12LDX

— Georgios Dimitropoulos (@DimitropulosOCT) February 12, 2019

Blagota Sekulić je, osim Budućnosti, u karijeri igrao i za beogradski Partizan, za grčke klubove AEK, PAOK, Marusi, Aris, za slavni Real Madrid, u Španiji je nosio i dresove Mursije i Fuenbalbrade, bio je član Fenerbahčea... Trenutno je član španskog San Sebastijana.