Košarkaš je navodno u vezi sa našom najuspešnijom mladom teniserkom.

Bogdanović smuvao ćerku kolege? Bogdanović smuvao ćerku kolege? Bogdanović smuvao ćerku kolege? Bogdanović smuvao ćerku kolege? Bogdanović smuvao ćerku kolege? Bogdanović smuvao ćerku kolege? Bogdanović smuvao ćerku kolege? Bogdanović smuvao ćerku kolege? Bogdanović smuvao ćerku kolege? Bogdanović smuvao ćerku kolege? Bogdanović smuvao ćerku kolege? Bogdanović smuvao ćerku kolege? Bogdanović smuvao ćerku kolege? Bogdanović smuvao ćerku kolege?

NBA zvezda Bogdan Bogdanović (26) odskora je navodno u vezi sa Olgom Danilović (18), ćerkom legendarnog kolege košarkaša i funkcionera KK Partizan Predraga Danilovića, piše "Kurir".

Srpski košarkaški reprezentativac i perspektivna teniserka teniserka u vezi su već neko vreme, ali su to krili od javnosti.

"Olga i Bogdan se dugo poznaju, ali među njima doskora nije bilo ničega. Međutim, okolnosti su se nedavno totalno promenile. Ne nadajući se da će se među njima pojaviti simpatije, sreli su se na jednom skupu i tu je nešto 'kliknulo' među njima. Kasnije su počeli da se dopisuju i čuju telefonom, sve dok se nisu smuvali", rekao je izvor za ovaj list i dodao da Bogdan i Olga i dalje planiraju da kriju vezu.

Olga Danilović čini čuda: Srušila 10. na svetu!

"Zasad im u ljubavi cvetaju ruže i ne žele to da kvare. Zbog obaveza u sportu, nemaju ni mnogo vremena koje bi mogli da provedu zajedno, ali zato koriste svaki slobodan trenutak da se posvete jedno drugom."

Olga Danilović uzela trofej!

I dok se Bogdan i Olga nisu oglašavali povodom ovoga, "Kurir" je dobio komentar oca mlade teniserke.

"Molim vas, imam 50 godina, nemojte više da me zovete zbog toga", poručio je Danilović kroz smeh.