Čukarički igra protiv Banantsa iz Jermenije, na startu kvalifikacija za Ligu Evrope.

Radnički iz Niša je neuspešno ušao u "evropsko leto", a šansu da popravi večerašnji utisak srpskih timova ima Čukarički.

Od 20.30 časova, na stadionu na Banovom brdu "brđani" će igrati međunarodnu utakmicu posle dve godine. Rival će im biti Banants iz Jermenije, a tekstualni prenos evropskog početka u Ulici Partizanskog bataljona možete pratiti na MONDU.

Trener domaćih Aleksandar Veselinović izvešće ovaj sastav od prvog minuta:

ČUKARIČKI: Belić - Ćirković, Šapić, Puškarić, Bogosavac - Docić, Kovač - Vidosavljević, Stojanović, Luković - Tedić.

45' Morao je Tedić da postigne još jedan gol. Dobio je savršenu loptu na pret metara od gola, usamljen gađao nogom i prebacio prečku.

42' KONAČNO! ČUKA VODI! Slobodan Tedić je probio odbranu gostiju i udarcem sa ivice kaznenog prostora dao gol na svom evro-debiju! Sjajno ga je pronašao Luka Stojanović.

32' I treća velika prilika za Vidosavljevića. Natrčao je na loptu na oko deset metara i promašio gol iako je imao prostora da se namesti....

31' Lep pokušaj Lukovića - dribling, pa šut "iz prve", ali pravo u spremnog golmana Banantsa.

21' Veliki pritisak Čukaričkog. Vidosavljević je ponovo gađao i pogodio stativu sa nekoliko metara udaljenosti. Visi u vazduhu gol domaćih... Prethodno je gađao Stojanović.

15' Umalo gol! Vidosavljević šutira odlično sa desnog ćoška šesnaesterca i malo je nedostajalo da zatrese "malu mrežu" na suprotnoj strani.

2' Umalo autogol i radost navijača na Brdu. Centrirao je Kovač sa leve strane, a jedan štoper Banantsa zamalo poslao loptu u sopstvenu mrežu. Pritisak "brđana" od starta.