U revanš meču osmine finala Lige šampiona sastaju se Bešiktaš i Bajern. Nemci su u prvoj utakmici pobedili 5:0.

Pred nama je revaš osmine finala Lige šampiona između Bešiktaša i Bajerna. Pitanje učesnika naredne faze elitnog UEFA takmičenja rešeno je već u prvoj utakmici odigranoj u Minhenu.

Ogromnih 5:0 Bavaraca dozvolili su Jupu Hajnkesu i njegovim pulenima da opušteni doputuju u Istanbul, jer je teško zamislivo, a još manje ostvarivo, da šampion Turske napravi čudo.

Ipak, i jedan i drugi tim najavili su da će ići na pobedu. Bajern kako bi potvrdio dominaciju i pun samopouzdanja dočekao rasplet u Ligi šampiona, a Bešiktaš kako bi pokazao da je u Minhenu imao samo dan slabosti.

Turci neće moći da računaju na Domagoja Vidu, koji je u prvom meču dobio crveni karton. Povređen je Duško Tošić, kao i Nani. Za Bajern zbog povreda ne igraju Roben, Koman, Nojer...

Senol Guneš je napravio nekoliko iznenađenja u postavi, a na klupi su ostali Adrijano, Taliska, Hatčinson, Babel, Negredo... Izmenio je gotovo celu postavu.

Ovo je tim koji je igrao u prvom meču: Fabrisio - Adrijano, Pepe, Vida, Erkin (od 69. Gonul) - Hatčinson, Medel (od 85. Arslan) - Kvarežma, Taliska, Babel - Lav (od 57. Tošić).

Hajnkes je i pored velike prednosti izveo skoro najjači tim.

BEŠIKTAŠ: Zengin - Gonul, Medel, Ujsal, Erkin - Kvarežma, Ezjakup, Arslan, Lens - Pektemek, Vagner Lav.

BAJERN: Ulrajh - Rafinja, Boateng, Humels, Alaba - Vidal, Martinez, Alkantara - Miler, Levandovski, Riberi.