Ko će biti fudbaler nedelje u Ligi šampiona? Zvezdina senzacija uvrštena je i u izbor za gol kola - onaj za 2:0 protiv Liverpula.

Milan Pavkov predstavio se Ligi šampiona golovima za nezaboravnu pobedu Crvene zvezde nad Liverpulom.

Liga šampiona, dan po završetku 4. runde, odgovorila je centarforu crveno-belih na svoj način: uvršten je i u izbor za igrača i u izbor za gol kola!

* pogledajte bravure Novosađanina iz utakmice sa "redsima" *

glasajte:

1 - Pavkov za gol kola

2 - Pavkov za igrača kola

Pored Pavkova u konkurenciji za igrača nedelje nalaze se još kapiten Totenhema, Hari Kejn (dva za preokret i pobedu od 2:1 nad PSV Ajndhovenom), Rijad Marez iz Mančester sitija (gol i dve asistencija protiv Šahtjora) i napadač Reala, Karim Benzema (dva pogotka u Plzenju za pobedu).

OVO JE NJEGOVO VEČE: MILAN PAVKOV

UEFA pita: Kejn, Mahrez, Benzema ili Pavkov? UEFA pita: Kejn, Mahrez, Benzema ili Pavkov? UEFA pita: Kejn, Mahrez, Benzema ili Pavkov? UEFA pita: Kejn, Mahrez, Benzema ili Pavkov? UEFA pita: Kejn, Mahrez, Benzema ili Pavkov? UEFA pita: Kejn, Mahrez, Benzema ili Pavkov? UEFA pita: Kejn, Mahrez, Benzema ili Pavkov? UEFA pita: Kejn, Mahrez, Benzema ili Pavkov? UEFA pita: Kejn, Mahrez, Benzema ili Pavkov? UEFA pita: Kejn, Mahrez, Benzema ili Pavkov? UEFA pita: Kejn, Mahrez, Benzema ili Pavkov?

Prethodno su za najbolje proglašeni Edin Džeko (Roma) i dva puta Lionel Mesi (Barselona).

Ujedno, drugi pogodak Pavkova u konkurenciji je za najplepši u istoj rundi elitnog takmičenja, zajedno sa onim Rahima Sterlinga (Mančester siti), Otavija (Porto) i Kristijana Ronalda (Juventus).

Sve golove postignute ove nedelje, pa i one koji su se našli u konkurenciji za gol kola, možete pogledati u ekskluzivnim video izveštajima na našem portalu.

svi golovi:

1 - utorak

2 - sreda