"Oni su konsantno ležali na travi i malo je bilo sedam minuta nadoknade", rekao je trener Malatije posle meča.

Malatija je popravila utisak iz prve utakmice, ali ne dovoljno da bi prošla dalje!

Petoplasirani tim prvenstva Turske iz prošle sezone izgubio je prvi meč u Beogradu (3:1), zbog čega je i te kako mogao da bude zadovoljan pošto je Partizan promašio sijaset šansi, dok je Malatija pred svojim navijačima pobedila minimalnim rezultatom (1:0) posle greške Stojkovića.

Nisu bili dovoljno ubedljivi na poslednjoj trećini terena, retko su ulazili u šanse, ali trener Sergen Jalčin izgleda najviše vodi bitke sa upravom koja mu ne dovodi pojačanja...

"Pokušavamo da završimo mnogo transfera od početka sezone, potrebna su nam još trojica ili četvorica igrača i to stalno pričam rukovodstvu, ali ne možemo da dobijemo igrače koje tražimo", kazao je Jalčin za "Sporx" i potom se osvrnuo na situaciju iz prvog dela.

Pri vođstvu Malatije od 1:0, štoper Strahinja Pavlović je bio uz Gokana Torea i učinilo se u prvi mah da je igrao rukom u kaznenom prostoru, da bi drugi ugao pokazao da su bila leđa.

Ipak, u redovima tima iz Turske tvrde da su oštećeni.

"Siguran sam 100% da nam nije dosuđen čist penal. Sudija nije mislio da je to interesantno... Oni su konsantno ležali na travi i malo je bilo sedam minuta nadoknade", rekao je on.

Kazao je i da nisu veliki tim i da su pokušali da dođu do drugog gola, ali nisu uspeli.

.flowplayer .fp-ui .ad-time:before { content: ': ' }

Izvor: MONDO/Arena Sport