Britanski virtuoz na violini Najdžel Kenedi ušao u porodicu navijača Partizana. "Staviću dres ovde da vidite kvalitet", izjavio nakon što je dobio poklon.

Najdžele, Grobare! (VIDEO) Najdžele, Grobare! (VIDEO) Najdžele, Grobare! (VIDEO) Najdžele, Grobare! (VIDEO) Najdžele, Grobare! (VIDEO) Najdžele, Grobare! (VIDEO) Najdžele, Grobare! (VIDEO) Najdžele, Grobare! (VIDEO) Najdžele, Grobare! (VIDEO) Najdžele, Grobare! (VIDEO) Najdžele, Grobare! (VIDEO) Najdžele, Grobare! (VIDEO) Najdžele, Grobare! (VIDEO) Najdžele, Grobare! (VIDEO)

Britanski violinista Najdžel Kenedi, uvek rado viđen gost u Beogradu, od srede uveče je i zvanično član crno-bele porodice.

Kao i svaki (ili bar ogromna većina) Britanac i on voli fudbal. Navija za Aston Vilu, a u nekoliko intervjua za ovdašnje medije govorio je ranije o tome da su mu simpatije okrenute poljskoj Krakoviji, ali i beogradskom Partizanu.

Objasnio je u nedavnom intervjuu da simpatiše klubove "poput Krakovije koji nisu policijski" i koji primaju sve talentovane igrače, dok "policijski klubovi nisu želeli da uzimaju igrače iz drugih zajednica, naročito Jevreje, već samo one podobne za državu".

Fudbalski klub Partizan prepoznao je trenutak i odlučio je da Kenediju, koji je u Beogradu u sredu uveče održao još jedan spektakularan koncert, uruči dres sa brojem 22.

Publika u Centru "Sava" oduševljeno je pozdravila ovaj gest, a Kenedi je veselo prokomentarisao: "Dobar stajling".

Dodao je: "Staviću ga ovde (na zvučnik) da ljudi vide kvalitet. Siguran sam da se polovini vas u publici ovo dopada".

POGLEDAJTE

[embed]http://youtu.be/3NrpChoafl0[/embed]

Izvor: TV Partizan