"Nije ovakav teren, mi na tom terenu treniramo, tamo neće ići lopta baš lako i mislim da ćemo biti u prednosti", rekao je trener Radničkog.

Nenad Lalatović smatra da su šanse za plasman u finale ostale 50-50 uprkos porazu njegovog tima u prvom meču polufinala Kupa ove večeri po pljusku u Humskoj.

Njegov kolega sa klupe crno-belih, Savo Milošević, nije se u potpunosti složio sa tom ocenom.

"I sada su 50-50. Biće im jako teško na 'Čairu', nije ovakav teren, mi na tom terenu treniramo, tamo neće ići lopta baš lako i mislim da ćemo biti u prednosti. Biće tamo mnogo teže nego danas, u to budite sigurni", rekao je Lalatović.

SAVO MILOŠEVIĆ: TO JE ONO PRAVO!

Trener Radničkog iz Niša nije se pojavio pred kamerama TV Arenasport po završetku meča, tokom kog je na njega bačen i "topovski udar".

VIDEO: "TOPOVSKIM UDAROM" NA LALATOVIĆA

Lalatović: Dobio sam ih i 4:2, biće im teško na "Čairu" Lalatović: Dobio sam ih i 4:2, biće im teško na "Čairu" Lalatović: Dobio sam ih i 4:2, biće im teško na "Čairu" Lalatović: Dobio sam ih i 4:2, biće im teško na "Čairu" Lalatović: Dobio sam ih i 4:2, biće im teško na "Čairu" Lalatović: Dobio sam ih i 4:2, biće im teško na "Čairu" Lalatović: Dobio sam ih i 4:2, biće im teško na "Čairu" Lalatović: Dobio sam ih i 4:2, biće im teško na "Čairu" Lalatović: Dobio sam ih i 4:2, biće im teško na "Čairu" Lalatović: Dobio sam ih i 4:2, biće im teško na "Čairu" Lalatović: Dobio sam ih i 4:2, biće im teško na "Čairu" Lalatović: Dobio sam ih i 4:2, biće im teško na "Čairu" Lalatović: Dobio sam ih i 4:2, biće im teško na "Čairu" Lalatović: Dobio sam ih i 4:2, biće im teško na "Čairu" Lalatović: Dobio sam ih i 4:2, biće im teško na "Čairu" Lalatović: Dobio sam ih i 4:2, biće im teško na "Čairu" Lalatović: Dobio sam ih i 4:2, biće im teško na "Čairu" Lalatović: Dobio sam ih i 4:2, biće im teško na "Čairu" Lalatović: Dobio sam ih i 4:2, biće im teško na "Čairu" Lalatović: Dobio sam ih i 4:2, biće im teško na "Čairu"

Došao je na konferenciju za medije u Humskoj i ocenio "da je Partizan bio bolji za taj jedan gol", ali istakao da "veruje da će crno-belima biti mnogo teže u revanšu".

"Partizan je možda bio bolji za taj jedan gol. Nadao sam se da ćemo postići taj izjednačujući gol, ali i ovako se nadamo prolasku u finalu. Ja sam prošle godine Partizan dobio sa Čukaričkim 4:2, pa smo ovde izgubili 2:0, tako da nam ovaj rezultat daje nadu da možemo da uđemo u finale", rekao je Lalatović.

PRVO POLUVREME: GOMEŠ ZA MINIMALAC

Crno-beli su savladali Nišlije rezultatom 1:0 i stekli prednost pred "drugo poluvreme" zakazano za 15. maj.

Ali, ova dva rivala sasataće se na "Čairu" već u nedelju od 18.30, ali u borbi za superligaške bodove.