Važna pobeda, gol, dobra igra... Pamtiće Partizanov vezista prvi meč u crno-belom.

/Od izveštača MONDA iz Danske/

"Za nas je bilo interesantno da vidimo koliko je Zakarić spreman. Dobili smo procenu od kondicionog trenera da može da odigra 60 minuta. On je to čak i prebacio, i što se tiče minutaže i što se tiče utiska", rekao je Zoran Bata Mirković u četvrtak u Danskoj.

Njegov tim pobedio je na gostovanju Nordsjelandu (2:1), a jedan od junaka pobede bio je crno-beli novajlija - Goran Zakarić.

Vezista iz Bosne i Hercegovine dugo je ovog leta čekao da se ostvare svi uslovi da pređe u Partizan, a kada je to dočekao uskočio je u kopačke rešen da se odmah dokaže.

U Danskoj, u svom prvom nastupu, Zakarić je pokazao da će biti pojačanje crno-belima. Bio je prisutan u igri, konkretan i za odličan nastup se nagradio golom za 2:0.

Posle meča, Partizanov "77" stao je pred novinare pun utisaka.

"Što s mene tiče, bolje nije moglo", rekao je on.

"Nadam se da ću nastaviti ovim ritmom i da ću ići sve bolje. Verujem u ovu ekipu i nadam se da ćemo u Beogradu imati podršku i da ćemo ući u plej-of", rekao je on.

U osvrtu na utakmicu, rekao je da je rezultat "2:1" dobar za crno-bele.

"Zadovoljan sam rezultatom, pokazali smo dobar fudbal i sigurno da nam je to dodatni motiv za revanš. Ostvarili smo ciljeve, uspeli smo da damo dva gola. Taj nespretan trenutak kod njihovog gola nas je poljuljao, ali uspeli smo da izdrzimo i izborimo dobar rezultat".

Revanš je zakazan za sledeći četvrtak, a Partizan će u međuvremenu gostovati Zemunu. To će možda biti prilika da Zakarić debituje i u Superligi.