NOVO

Još jedna maestralna partija srpskog centra. Bjelica igrao 19 minuta, ali bez zapaženog učinka… Biće prava šteta ukoliko Denver ne uspe da se domogne plej-ofa NBA lige! Nagetsi su trenutno na “graničnom” osmom mestu Zapadne konferencije, a nadamo...

Rukovodstvo Bentleya (u stvari VW-a kao njegovog vlasnika) odlučio je da će svi novi modeli Bentleya zapravo biti hibridi.

To je u jednu ruku odlično. Kako vreme odmiče tako sve više svetskih metropola odlučuje da u strogom centru grada ne mogu da voze automobili na konvencionalna goriva. Neki od njih su London, Amsterdam i sl. Sada zamislite biznismena koji je skupo platio svoju igračku i mora da ide biciklom ili gradskim prevozom do nje?? Taj propust polako shvaćaju u Bentleyu i žele da ponude svim modelima hibridni pogon. To znači da oni mogu da idu na konvencionalna goriva ali i na električnu energiju.

Takođe, hibridna rešenja omogućavaju produženu autonomiju kretanja što je svakako veliki plus. Od svih koraka koje je VW uveo kada je kupio Bentley, ovaj nam se čini najracionalniji.

Prvi serijski hibridni model pod značkom Bentleya će biti Bentayga.

Izvor: Turboportal.ba

Foto: arhiva Auto.blog.rs / Bentley

Izvor: AutoBlog

Reply
Share this

Leave a Reply