Renault tradicionalno za svoje kupce ima ponudu za “Čistu 5icu”

Renault, sada već tradicionalno, za svoje kupce priprema specijalnu ponudu za „Čistu 5icu“ koja tokom sajamskog meseca podrazumeva:

- Pokrivene sve troškove registracije

- 5 godina garancije

- 1 osnovni servis

Renault će na predstojećem BG Car Show-u prikazati svoju potpuno obnovljenu gamu vozila, a izdvajamo posebne verzije i ponude za modele specijalno pripremljene za kupce koji se odluče za kupovinu u toku sajamske akcije:

- Clio startuje sa cenom od 9.990€, ali bi u ponudi izdvojili verziju Clio Limited 1.2 16v sa cenom od 10.990€. Paket Limited podrazumeva bogat paket opreme upotpunjen Multimedijalnim uređajem sa navigacijom „Media nav“, Aluminijumske naplatke 16“ i brojne elemente dodatne personalizacije.

- Novi Megane u verziji Berline /Hatchback/ Limited 1.6 Sce dolazi po ceni od 13.990€. U cenu su uključeni Aluminijumski naplatci 16“, Led svetla u obliku slova „C“, automatski klima uređaj i zatamnjena stakla.

- Novi Megane u verziji Grandcoupe /Sedan/ Zen 1.6 Sce dolazi po ceni od 14.190€. U cenu je uključen Paket Look koji sadrži Aluminijumske naplatke 16“, automatski klima urejdaj i zatamnjena stakla.

- Kupci modela Captur mogu da očekuju automobil u verziji Intens opremljen kamerom za kretanje u nazad, koju za vreme sajamske akcije kupci dobijaju besplatno.

- Model Kadjar je takođe u verziji Limited 1.2 Tce 130KS po ceni od 19.990€ opremljen dodatnim elementima opreme u vidu Multimedijalnog uređaja RLink sa navigacijom, aluminijumskim naplatcima 17“, automatskim klimauredjajem i metalik bojom.

Kao i svake godine, svi kupci će moći da izaberu neku od izuzetno povoljnih ponuda Renault Finansiranja, a izdvojili bi kredit sa kamatnom stopom od samo1.99% za period od 60 meseci bez limita finansiranja.

Pored ovoga kupci će moći da pronađu i ostale ponude po svojoj meri, pre svega u vidu beskamatnih „Mikro“ kredita i lizinga, kao i dinarskih kredita sa fixnom kamatnom stopom za ceo period finansiranja. Posedno bi izdvojili beskamatni kredit specijalno kreiran za kupovinu Crossover vozila Captur, Kadjar i Koleos, sa mogućnošću iznosa finansiranja od 10000€ na 36 meseci ili 7.000€ na period odplate od 48 meseci.

PR saopštenje