Neki će ovaj transfer smatrati ozbiljnim pojačanjem, dok će konzervativniji poklonici prestižne britanske marke ovaj potez smatrati izdajom.

Kako god, Tobias Sühlmann je u Volkswagenu udario temelje Arteona, pa i Touarega, a prošle godine je postao vođa dizajna eksterijera u Bugattiju. Činjenica je da je tada jedini Bugattijev model bio u proizvodnji pa ovu naizgled prestižnu funkciju neki tumače kao degradaciju. Vrlo verovatno se radilo o privremenom rešenju kako bi se amortizovao odlazak Sashe Selipanova iz Bugattija u korejski Genesis.

Sada je Sühlmann zamenio Milesa Nurnbergera na poziciji šefa dizajna eksterijera Aston Martina, dok je Miles postao šef dizajna.

Marek Reichman ostaje prvi čovek Astona u pogledu razvoja budućih modela. A njih će biti jer je Aston u svom planu zacrtao čak sedam novih modela od kojih su prva dva već stigla. DB11 i Vantage su odlično prihvaćeni pa ostaje nada da će Aston nastaviti istim smerom. Nažalost, na putu ima i jedno neželjeno skretanje, a tiče se prvog SUV modela.

Izvor: Index.hr

Foto: arhiva Autoblog.rs