NOVO

Još jedna maestralna partija srpskog centra. Bjelica igrao 19 minuta, ali bez zapaženog učinka… Biće prava šteta ukoliko Denver ne uspe da se domogne plej-ofa NBA lige! Nagetsi su trenutno na “graničnom” osmom mestu Zapadne konferencije, a nadamo...

Iz AvtoVAZ-a su prošlog meseca najavili da će za 40. rođendan Lade 4×4 (Niva) prikazati novu verziju ovog legendarnog terenskog vozila (to bi trebalo da bude CNG varijanta), ali po poslednjim vestima to neće biti sve.

Ovde podsećanje da će Lada 4×4 CNG (komprimovani prirodni gas odnosno metan) biti dostupna samo u varijanti sa 5 vrata, a imaće 1,7 litarski motor sa 75KS i autonomiju od oko 1.000 km.

S druge strane, trovratna Urban erzija će uskoro proći manje osveženje, pa će između ostalog dobiti i doterana zadnja svetla, sa novom grafikom. To uostalom potvrđuju i ovi patentni renderi.

Kako stvari sada stoje, kasnije će ovakva svetla dobiti i duža Lada 4×4 Urban sa 5 vrata ali i Lada 4×4 Classic. U pripremi je i kompletno modernizovani enterijer koji će se međutim pojaviti nešto kasnije.

Ivan Mitić – Auto.blog.rs

Foto: vk.com/russiancarsindustry

Izvor: AutoBlog

Reply
Share this

Leave a Reply