Fiat EV

„Dok smo svi čekali da se vratimo na puteve, odlučili smo da se pripremimo najbolje što možemo za ponovno pokretanje u našim Fiat modelima. Automobilima današnjice, i pre svega, automobilima sutrašnjice,“ rekao je Luka Napolitano (Luca Napolitano), direktor brendova Fiat i Abarth za tržište Evrope, Bliskog Istoka i Afrike.

„Napravili smo 8 video snimaka koji će objasniti prednosti električnih automobila, koristeći direktan, zabavan i jednostavan jezik brenda Fiat. Siguran sam da će ovi kratki snimci izmamiti osmeh kod Vas i da će biti odličan način da istražite budućnost mobilnosti s brendom Fiat,“ rekao je on.

Osam neposrednih, jasnih video klipova pružaju detaljan pogled na sve aspekte elektrifikacije. Fiat je već postao deo sveta na električni pogon modelima Panda i 500 sa hibridnim pogonom, i uskoro će krenuti dalje sa svojim novim, potpuno električnim modelom – Novi Fiat 500. Ovo su sada naši prvi koraci, zajedno sa našim postojećim i budućim kupcima, ka vožnji po neistraženim predelima:

• kako voziti električno vozilo

• koliko vremena je potrebno da napunite električni automobil

• broj i opseg pogodnosti za korisnika.

I još toliko toga, od obnavljajućeg kočenja, emisija, propisa do podsticaja, vozačkog iskustva, servisiranja, dometa i punjenja.

Na način blizak građanima, Fiat pomaže kupcima današnjice i sutrašnjice da sa poznavanjem zakorače u sutrašnji svet elektrifikovane i električne mobilnosti. Prvi video snimci mogu se pogledati na ovom https://we.tl/t-B2kIFxmj6F.

Torino, maj 2020. godine

PR saopštenje - FCA Srbija