NOVO

Još jedna maestralna partija srpskog centra. Bjelica igrao 19 minuta, ali bez zapaženog učinka… Biće prava šteta ukoliko Denver ne uspe da se domogne plej-ofa NBA lige! Nagetsi su trenutno na “graničnom” osmom mestu Zapadne konferencije, a nadamo...

Okončana je i osma etapa 39. DAKAR RELIJA i sada su mnogi već stigli u grad SALTU, na severu ARGENTINE. Loše vreme kao da ne zna za dosta pa je organizator opet morao da koriguje prvobitne planove i da skraćuje putanju.

U klasi automobila je već sasvim izvesno da će PEŽO trijumfovati. Pitanje je samo da li će to biti briljantna trostruka pobeda a takodje se još ne može precizno reći da li će novi DAKAR ŠAMPION 2017. biti LOEB ili PETERHANSEL. Devetostruki WRC prvak SEBASTIEN LOEB je danas uknjižio još jednu pobedu na brzinskom ispitu i skinuo sa trona u generalnom plasmanu STEFANA PETERHANSELA. DEPRE je danas bio treći pa je pretekao NANI ROMU u ukupnom plasmanu.

Kod motociklista prvu poziciju u generalnom i dalje čuva SEM SUNDERLAND a naš GABOR SAGMAJSTER je brzinski ispit okončao na 80. mestu pa je u generalnom sada 82.!

U kategoriji kvadova lider je i dalje Rus KIRYAKIN, a kod kamiondžija sve pršti od rivalstva jer su prva desetorica u nekih desetak minuta.

Izvor: Mojsvetbrzine.rs

Izvor: AutoBlog

Reply
Share this

Leave a Reply