Demarkus Kazins u centru pažnje zbog aktivnosti na društvenim mrežama...

Ne prvi put od kada su društvene mreže postale deo naše svakodnevice - i sportisti su zbog svojih aktivnosti na njima privukli pažnju, ne samo "žute" štampe nego i transfer spekulacija.

"Yahoo Sports" piše da je budućnost Demarkusa Kazinsa u Nju Orleansu dovedena u pitanje pošto su navijači primetili da je na Instagramu otpratio Pelikanse, bez pravog objašnjenja samo uz poruku "zato što sam odrastao".

Pelikansi su bez povređenog Kazinsa, koji se oporavlja od operacije ahilove tetive, obezbedili plej-of, a tamo čak i "počistili" favorizovani Portland, potom i pružili solidan otpor braniocu titule Golden Stejtu pošto su dominirali Entoni Dejvis, Džru Holidej, Redžon Rondo i Nikola Mirotić, a mnogi smatraju da je "Bugi", koji nikada nije igrao u plej-ofu, možda i pomalo "otrovan" za ekipe u kojima igra.

Kazins, koji je u NO stigao iz Sakramenta, ovog leta će postati slobodan agent i najverovatnije neće ostati u istoj franšizi, odnosno Pelikansi mu neće ponuditi ugovor.

Za sada su interesovanje za njega pokazali Lejkersi i Dalas, ali i Finiks, našeg trenera Kokoškova, koji će i prvi birati na sledećem draftu, a upravo od potpisa Kazinsa možda i zavisi ko će biti njihov "pik".

Ukoliko dovedu stamenog centra, teško je očekivati i da će birati talentovanog Ejtona.

Kazins je do povrede igrao veoma dobro i prosečno je postizao 25,2 poena po meču, a uz to je beležio i 12,9 skokova, 5,4 asistencija, ali i čak pet izgubljenih lopti.