NOVO

Fudbaleri Partizana dočekuju čačanski Borac, u meču 23. kola Superlige Srbije. Rezultat: Partizan – Borac Superliga, 23. kolo: Partizan – Borac Partizan: Kljajić– Vulićević, Milenković, Ostojić, Miletić – Kosović, Jevtović – Janković, Mihajlović, Leonardo – Tavamba Borac: Mišić – Ignjatijević, Marković,...

Dvojica stranaca na probi u novosadskom superligašu.

Na prvom okupljanju fudbalera Vojvodine u 2017. godini, osim prvotimaca iz prvog dela sezone, koji (još) nisu napustili klub, našlo se i nekoliko novih lica.

Uz nekoliko igrača Proletera i članova omladinskog tima, na “prozivku” trenera Dragana Ivanovića javila su se i dvojica stranaca.

U pitanju su Brajan Ilioski, rođen 1995. godine, koji igra u veznom redu i poseduje američki pasoš (uz mogućnost da uskoro dobije i makedonski, navodi se na sajtu Vojvodine) i Metju Tili, rođen 1994, koji igra na mestu desnog beka i ima državljanstvo Velike Britanije, iako takođe dolazi iz Sjedinjenih Američkih Država.

Oni su u Novi Sad došli na probu, a odluku o njihovom eventualnom ostanku doneće trener Ivanović u narednih nekoliko dana.

Izvor: Mondo Sport

Reply
Share this

Leave a Reply