NOVO

Selektor Srbije očekuje da će ljubitelji tenisa u četvrtfinalu Dejvis kupa gledati duel bivših “brojeva jedan” Srbija će dočekati Španiju u hali “Aleksandar Nikolić” u Beogradu, u okviru četvrtfinala Svetske grupe Dejvis kupa u aprilu. Selektor...

Trener Voždovca Ilija Stolica zadovoljan je pripremama ekipe uoči početka drugog dela prvenstva i očekuje dobru utakmicu protiv Napretka u 22. kolu SL.

“Zadovoljstvo je što imamo kompletan igrački kadar na raspolaganju i što je pripremni period prošao bez povreda. Zadovoljan sam i načinom kako su obavljene pripreme. Tamo gde smo stali u jesenjem delu uspeli smo da nadogradimo u pripremnom periodu i verujem da će se videti na terenu. Iza sebe imamo lepu seriju u prvenstvu”, rekao je Stolica.

“Zahvaljujem igračima na tome kako su trenirali i kako su se odnosili prema obavezama i mislim da je to prava smernica za nastavak trke”, dodao je on.

Fudbaleri Voždovca će u prvoj utakmici drugog dela prvenstvau subotu od 14 časova u Kruševcu igrati protiv Napretka, u 22. kolu Super lige Srbije.

“Kruševac je sa igračima i trenerom jasno pokazao ozbiljnost kluba, a i Kruševac kao sredina to i zaslužuje. Istakli su kadidaturu za Evropu. Doveli su veliki broj kvalitetnih igrača i imaćemo mogućnost da se odmerimo sa jako dobrom ekipom. Poznajem i poštujem njihovog trenera i mogu da najavim pravu fudbalsku poslasticu za sve navijače i sa nestrpljenjem očekujem početak prvenstva”, rekao je Stolica.

Kapiten Voždovca Miloš Pavlović rekao je da se nada pozitivnom rezultatu u Kruševcu.

“Sledi zanimljiviji i lepši period, period borbe za bodove, svi smo jedva čekali. Očekuje nas interesantna utakmica sa dobrom ekipom. Nadam se da ćemo da prenesemo na teren dobru atmosferu i sve ono smo vežbali prethodnih mesec i po dana i da ćemo se vratiti u Beograd sa pozitivnim rezultatom”, rekao je Pavlović.

Generalni direktor Voždovca Goran Grkinić rekao je da je zadovoljan što je veći deo ekipe ostao na okupu.

“Doveli smo pojačanja za koja smatramo da će na terenu pokazati da to i jesu. Napustila su nas tri momka koja su našli angažman u stranim ekipama, a što se tiče ostalog igračkog pogona, zadovoljan sam što su svi ostali na okupu. Cilj jeste plej-of, ali nije moranje. Idemo utakmicu po utakmicu”, naveo je Grkinić.

Izvor: B92 Sport

Reply
Share this

Leave a Reply