NOVO

Tim Dejana Milojevića jači je za makedonskog centra, koji je u prvom delu sezone prinudno bio van terena. Mega Leks dobila je još jednu opciju na poziciji pod košem. Iskusni centar Predrag Samardžiski (30, 214), nekadašnja “petica” večitih...

U polufinale turnira u Sidneju obezbedile su Džoana Konta, Judžini Bušar, Barbora Stricova i Agnješka Radvanjska.

Dan nakon što je eliminisala najbolju teniserku Anđeliku Kerber, Darija Kasatkina nije uspela da ponovi odličnu igru i, kako to obično biva, izgubila je od Džoane Konte u dva seta 6-3, 7-5.

Već na početku meča, Britanka je napravila brejk, tu prednost sačuvala do kraja seta i povela 1-0 u setovima. U drugom setu, Ruskinja je ta koja je prva oduzela servis protivnici. Međutim, Konta je odmah izvratila u sledećem gemu i potom još jednom napravila brejk za pobedu.

Britanka će se u borbi za finale sastati sa Judžini Bušar koja je takođe eliminisala Ruskinju, ona je bila bolja od Anastasije Pavljučenkove 6-2, 6-3. Kanađanka u Sidneju igra zahvaljujući specijalnoj pozivnici.

U drugom polufinalu igraće Barbora Stricova i Agnješka Radvanjska. Stricova je savladala Karolinu Voznijacki nakon tri seta 7-5, 6-7, 6-4. Meč je trajao tri sata i 20 minuta. Radvanjska je pobedila Đing Đing Duan rutinski sa 2-0, po setovima 6-3, 6-2.

Izvor: B92 Sport

Reply
Share this

Leave a Reply