NOVO

Košarkaši Armanija pobedili su Galatasaraj na svom parketu rezultatom 92:87 u duelu 18. kola Evrolige. Ekipa Jasmina Repeše je tako prekinula očajnu seriju od čak deset poraza i stigla je do pete pobede u sezoni pa je...

Dejan Savić, selektor reprezentacije Srbije, kaže u intervjuu za B92 da je velika razlika biti najbolji i najuspešniji trener na svetu.

Naši vaterpolisti, prevođeni najboljim trenerom sveta, osvojili su prvu zlatnu olimpijsku medalju u istoriji Srbije, a kada se tome dodaju svetsko, Evropsko prvenstvo, Svetska liga i Svetski Kup jasno je zašto su naši momci predmet obožavanja i jedinstveni.

Deki je kao najbolji proglašen i u našoj zemlji, a ističe i da pravom čoveku i sportisi nikada ne može da nestane motiva.

Velika je razlika biti najbolji, odnosno najuspešniji trener jer rezultati čine trenera. I, sigurno da rezultati koje postiže vaterpolo reprezentacija Srbije u poslednje tri godine jesu neverovatni. Tačnije, mi stalno pokazujemo da je nemoguće – moguće. Pre svih, veliku zahvalnost dugujem igračima, mom stručnom štabu i čitavoj organizaciji, ali moram da istaknem da su realno rezultati ti zbog kojih sam ja najuspešniji trener“, počeo je Dejan Savić priču za B92.

Kompletan razgovor sa Dejanom Savićem pročitajte u našoj rubrici ‘Intervjui’.

Izvor: B92 Sport

Reply
Share this

Leave a Reply