NOVO

Još jedna maestralna partija srpskog centra. Bjelica igrao 19 minuta, ali bez zapaženog učinka… Biće prava šteta ukoliko Denver ne uspe da se domogne plej-ofa NBA lige! Nagetsi su trenutno na “graničnom” osmom mestu Zapadne konferencije, a nadamo...

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Savić odredio je tim koji će igrati protiv Slovačke u trećem kolu Svstske lige.

Utakmica je na programu u utorak u 18 časova u Novakiju.

U prva dva kola Srbija ima maksimalan učinak pobedama protiv Rumunije i Nemačke dok je Slovačka savladala Nemce, ali je poražena od Rumuna.

Protiv Slovaka će igrati: Dimitrije Rističević i Lazar Dobožanov (golmani), Filip Radojević, Dušan Mandić, Viktor Rašović, Nikola Jakšić, Radomir Drašović, Nemanja Vico, Đorđe Lazić, Marko Janković, Strahinja Rašović, Ognjen Stojanović i Gavril Subotić.

“Nismo hteli da povedemo Savu Ranđelovića pošto nije rešio probleme sa uvetom koji datira još od susreta sa Nemcima koji je odigran pre mesec dana. Igramo formalno sa dvojicom bekova Jakšićem I Drašovićem i naći ćemo još jedno rešenje. U timu su i trojica debitanata Radojević, Lazić i Janković, Imaju prostor za napredak i ovo je prilika da ih vidimo”, rekao je selektor Dejan Savić.

Izvor: B92 Sport

Reply
Share this

Leave a Reply