NOVO

Daleke 1977. na sajmu automobila u Ženevi prvi put je izložena kupe verzija čuvene Mercedesove limuzine W123. Za razliku od sedana koji se i danas često sreće sa našim putevima, ovaj kupe je retka pojava...

Košarkaš i odbojkašica navodno stavili tačku na vezu dugu dve godine.

Raskinuli srebrni srpski olimpijci? Raskinuli srebrni srpski olimpijci? Raskinuli srebrni srpski olimpijci? Raskinuli srebrni srpski olimpijci? Raskinuli srebrni srpski olimpijci? Raskinuli srebrni srpski olimpijci? Raskinuli srebrni srpski olimpijci? Raskinuli srebrni srpski olimpijci? Raskinuli srebrni srpski olimpijci?

Domaća štampa prenosi da su Miroslav Raduljica i Stefana Veljković raskinuli bez mnogo pompe, nakon dve godine zabavljanja.

Starleta o seksu sa Raduljicom?!

Odbojkašica igra u Poljskoj, dok je košarkaš član Armanija iz Milana, pa je razdvojenost učinila svoje, prenosi “Kurir”.

Njih dvoje nisu voleli da govore o vezi, pa je Stefana kratko za “Story” pre više od godinu dana rekla da se lepo slažu, podržavaju i vole.

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici – MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Izvor: Mondo Sport

Reply
Share this

Leave a Reply