NOVO

Ford Ka+ naslednik je sićušnog Ka, brata blizanca famoznog Fiata 500. Veći i komforniji, prešao je iz A u B segment, iz prostog razloga jer američki proizvođač smatra da mikro gradski automobili...

Nekada velika koledž zvezda Džoni Manzijel, kojem je predviđana blistava NFL karijera, pokušava i dalje zaradi na svom imenu.

Kvorterbek koji je 2012. osvojio Hajsmen trofej za najboljeg NCAA igrača, naplaćivaće na predstojećem Superboulu u Hjustonu selfije i autograme.

Ako želite sliku sa Džonijem “Fudbalom” to će vas koštati 50 dolara, njegov autogram 99$, a dodatnih 29$ ako želite da se slika u dresu jedinog NFL kluba za koji je nastupao Klivlend Braunsa.

Manziel je bio 22. pik na draftu 2014, ali je tokom dve sezone u Braunsima bacio tek sedam tačdauna i isto toliko presečenih pasova, uz 1.675 jardi, te istrčao jedan TD.

U poslednje vreme se u javnosti uglavnom pojavljivao zbog optužbi za fizički napad na devojku, što je odbačeno, a eventualni povratak u NFL je sve manje izvestan jer su ga prošle godine otpustila čak dvojica agenata.

Predstojećeg vikenda u NFL su na programu polufinala konferencija, sastaju se Nju Ingland Petriots – Hjuston Teksans i Kanzas Siti Čifs – Pitsburg Stilers u AFC, a Dalas Kaubojs – Grin Bej Pekers i Atlanta Falkons – Sijetl Sihoks u NFC.

Izvor: B92 Sport

Reply
Share this

Leave a Reply