Miroslav Đukić najavio ofanzivu i pod Goricom, u revanš utakmici crnogorskog i srpskog prvaka.

“Ne dolazimo da se branimo, igraćemo kao da je u Beogradu bilo 0:0”, rekao je trener crno-belih uoči poslednjeg treninga pred revanš drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona, protiv Budućnosti u Podgorici (utorak, 20.45).

Partizanov strateg dodao je da svi u njegovom timu znaju da ih ne očekuje lagan posao i da na terenu moraju da se ponašaju u skladu sa ciljem, odnosno željom da se plasiraju u narednu rundu.

“Očekuje nas težak meč i toga smo svi svesni. Svesni smo da je pred nama napornih 90 minuta, ali i koliko nam znači prolaz u naredno kolo, tako da ćemo dati sve da to i ostvarimo”, izjavio je Đukić.

“Neće biti lako, videli smo i u Beogradu da imamo teškog protivnika. Mislim da će to biti dobar meč”.

Izvor: MONDO/Mirko Šljivančanin

Vezista crno-belih i reprezentativac Crne Gore Nebojša Kosović žali što pod Goricom neće biti podrške Grobara na kakvu su igrači navikli.

“Žao mi je što neće biti organizovanog navijanja naših pristalica na stadionu Pod Goricom. Oni su naš 12. igrač”, rekao je Kosović, dodavši da će njegov tim probati da odigra tako da za domaćina ne bude nijednog “poklona”.

Izvor: MONDO/Mirko Šljivančanin

“Budućnost će probati da nas napadne, igraće ofanzivno, ali mi ne želimo da dozvolimo da rival dobije bilo kakav poklon, situaciju u kojoj može da nas ugrozi. Da bi to ostvarili moramo da delujemo svih 90 minuta kao kompaktna ekipa”, rekao je Kosović.

PARTIZAN: Bez poklona za Budućnost (FOTO, VIDEO) PARTIZAN: Bez poklona za Budućnost (FOTO, VIDEO)

Izvor: Mondo Sport

Reply
Share this

Leave a Reply