NOVO

Još jedna maestralna partija srpskog centra. Bjelica igrao 19 minuta, ali bez zapaženog učinka… Biće prava šteta ukoliko Denver ne uspe da se domogne plej-ofa NBA lige! Nagetsi su trenutno na “graničnom” osmom mestu Zapadne konferencije, a nadamo...

Ajzea Ostin, novo pojačanje Crvene zvezde koji će do kraja sezone igrati za FMP kao pozajmljeni igrač, konačno je stigao u Beograd.

Američki centar je u nedelju krenuo na novu košarkašku destinaciju, ali mu je zbog vremenskih prilika trebalo čak tri dana da sleti u srpsku prestonicu

Ostin je iz Dalasa leteo za Toronto, pa iz Toronta za Instanbul, ali u turskom gradu nije uspeo da sleti pa je let preusmeren u Gacijantep. Potom se ponovo vratio u Istanbul gde je prespavao kod drugara, a tek u utorak popodne je poleteo za Beograd.

Svoje putešestvije redovno je obaveštavao na Tviter profilu, a prema poslednjoj objavi, ameički košarkaš konačno je u srpskoj prestonici.

Ostin je nekada bio velika nada koledž košarke, kome su predviđali izlazak na prvu rundu NBA drafta 2014, ali je zbog bolesti (Marfanov sindrom) morao da se povuče.

Marfanov sindrom je poremećaj vezivnog tkiva, koji dovodi do promena na očima, kostima i kardiovaskularnom sistemu.

On je posle skoro dvogodišnje borbe dobio dozvolu od lekara da se vrati na parket.

Izvor: B92 Sport

Reply
Share this

Leave a Reply