NOVO

Ford Ka+ naslednik je sićušnog Ka, brata blizanca famoznog Fiata 500. Veći i komforniji, prešao je iz A u B segment, iz prostog razloga jer američki proizvođač smatra da mikro gradski automobili...

Penzionisani bokserski šampion Flojd Mejveder ponudio je irskom MMA borcu Konoru Mekgregoru 15 miliona dolara za međusobnu borbu u ringu.

Mejveder se penzionisao 2015. kao nepobeđeni šampion sveta u četiri različite kategorije (dva puta u velter).

On je pre nekoliko dana u intervjuu za ESPN rekao da bi mogao da se vrati samo ukoliko bude dobro plaćen, jer je on “biznismen”.

Mekgregor je pre kekoliko meseci izazvao Mejvedera, ali je rekao da želi 100 miliona dolara za duel sa čovekom kojem je nadimak “Novac”.

Amerikanac, koji je poslednju borgbu imao u septembru 2015. protiv Andrea Berta, potvrdio je da su njegovi predstavnici počeli pregovore sa predstavnicima irskog borca.

“Pokušavamo da dogovorimo borbu. Oni znaju koliko ja tražim. Moj broj je garantovanih 100 miliona. Mi smo spremni da mu damo 15 miliona, a onda možemo razgovarati o podeli procenta od TV prava”, rekao je Mejveder.

Mekgregor je u novembru postao prvi dvostruki UFC šampion, prvobitno je izazvao Mejvedera da se bore prema MMA pravilima.

Ipak, on ima boksersku dozvolu izdatu od strane Sportske komisije Kalifornije, koja mu dozvoljava da boksuje u SAD.

Međutim, pod ugovorom je sa UFC i za potencijalnu borbu sa Mejvederom bi morao da dobije dozvolu UFC, koji je njegov promoter.

Izvor: B92 Sport

Reply
Share this

Leave a Reply