NOVO

Još jedna maestralna partija srpskog centra. Bjelica igrao 19 minuta, ali bez zapaženog učinka… Biće prava šteta ukoliko Denver ne uspe da se domogne plej-ofa NBA lige! Nagetsi su trenutno na “graničnom” osmom mestu Zapadne konferencije, a nadamo...

Jedan od najboljih fudbalera sveta svih vremena Dijego Armando Maradona izjavio je da bi kapiten Intera Mauro Ikardi trebao biti tek “sedmi izbor” u napadu selekcije Argentine. “Pre bih pozvao Bazana Veru”, kaže El Pibe.

Maradoni se nimalo ne dopada Ikardi i to je u nekoliko navrata javno potvrdio. Čak je rekao da bi napadača milanskog kluba trebalo “nalupati” u svlačionici jer se oženio suprugom bivšeg saigrača.

Sada je, kako prenose italijanski mediji, bio malo umereniji.

“Ikardija treba izostaviti iz nacionalnog tima. Pre njega radije pozvati četrdesetčetvorogodišnjeg Danijela Bazana Veru. Ikardi ne sme biti četvrta opcija u napadu Argentine već sedmi izbor”, izjavio je Maradona.

Kapiten ekipe sa “Đuzepe Meace” je postigao 68 golova uz 21 asistenciju u crno-plavom dresu na 129 mečeva, ali je uprkos tome zabeležio samo jedan nastup u “gaučosima” u oktobru 2013. godine.

Izvor: Mondo Sport

Reply
Share this

Leave a Reply