“Prolazim kroz jako težak period”, kaže hrvatski fudbaler.

Paralelno sa uspesima na terenu i karijerom kakvu je samo mogao da sanja, hrvatski fudbaler Dejan Lovren (27) prethodnih meseci i godina na sopstvenoj koži osetio je i tamniju stranu slave.

Prošlog leta, spekulisalo se da je propustio Evropsko prvenstvo zbog problema u braku posle 16 godina veze sa tadašnjom suprugom Anitom. Ovog juna, njegovo ime ponovo je u medijima, ali opet ne iz lepih razloga.

Prema pisanju portala index.hr, u noći između srede i četvrtka, “nepoznati počinitelj” provalio je u Lovrenov stan i odneo nakit i novac.

Materijalna šteta je velika“, objavila je policija, ali ni to nije ono što najviše brine momka iz Zenice, koji nedeljno zarađuje 74 hiljade evra.

On najviše brine za bezbednost svoje dece.

Da, opljačkali su me. Sve su mi ukrali. U užasno sam teškom periodu života. Bojim se da će mi kidnapovati decu. Potrošio sam pun kofer novca da im uklonim sve slike sa interneta. Danas mi je malom rođendan, a sve ovo se događa“, izjavio je Lovren za index.hr.

Prema istom izvoru, Lovrenov stan je dvospratni, a gornji nivo nije bio zanimljiv lopovima, koji su krenuli u akciju kada je fudbaler izašao iz kuće i pogasio svetla.

“Jesu li znali da gore spavaju Lovrenovi roditelji ili su znali da se na prvoj etaži nalaze vredne stvari, nije poznato. Očito je da su već bili u stanu i znali gde treba tražiti”, zaključuje isti izvor, uz podsećanje da je Lovren samo dan ranije trebalo da svedoči na sudu u Osijeku, u sklopu postupka protiv Zdravka Mamića, prvog čoveka Dinamo Zagreba.

Izvor: Mondo Sport

Reply
Share this

Leave a Reply