NOVO

Dizajneri Artem Smirnov i Vladimir Pančenko donose ovaj radikalni, ali vizuelno impresivni koncept. Nazvan “Motockl iz velikog Japana”, inspirisan je temom samuraja, ali osavremenjen upotrebom ugljeničnih vlakana. U jednačinu je ubačena i japanska veština savijanja papira – Origami, dok konačna...

Iako je njegov glavni (i jedini) posao tenis, Australijanac Nik Kirjos voli da se bavi i drugim stvarima. Imao je vulgarnu poruku za novog američkog predsednika. Pogledajte mu majicu!

Nik Kirjos je “loš dečko” svetskog tenisa i kao takav izuzetno zahvalan za medije. Gotovo da nema turnira da nije napravio neki gaf, neki ekces. Mnogi će reći da sebi dopušta prilično toga za svoje godine…

Pre dva dana je ironično komentarisao potez Novaka Đokovića, koji je slučajno, lopticom pogodio gledateljku u prvom redu, rekavši da bi njega suspendovali do 2025. godine da je to uradio.

Na današnji susret sa medijima u Sidneju, 21-godišnji Kirjos se pojavio u majici koja nije ostavilo mnogo prostora za razmišljanje.

Uz fotografiju Donalda Trampa, koji je prikazan kao đavo, na majici je pisalo: “Jeb** Donalda Trampa“.

Upitan zašto ima tu majicu i zašto je obukao, odgovorio je: “Sve je jasno“.

Kirjos je dobio podršku od legendarnog Peta Keša: “Momku treba odati priznanje zbog toga što ima stav”.

Izvor: Mondo Sport

Reply
Share this

Leave a Reply