Radno u Kruševcu na početku priprema.

Fudbaleri Napretka počeli su u ponedeljak pripreme za još jedan napad na Evropu, a sve do kraja meseca radiće bez novog šefa struke, Nenada Sakića.

Dugogodišnji asistent Siniše Mihajlovića u Italiji još je pod ugovorom sa Milanom, pa će prvi tim kluba iz rodnog grada moći da preuzme prvog dana jula, kada će zvanično postati “slobodan”.

U takvoj situaciji, ekipu će do njegovog dolaska pripremati njegov nekadašnji saigrač iz Crvene zvezde i Sampdorije, Bratislav Živković.

Bivši trener Voždovca i Radnika iz Surdulice stigao je u Kruševac i postao deo stručnog štaba, koji će za nekoliko nedelja biti ojačan i šefom struke.

Istovremeno, Napredak je u petak ozvaničio saradnju i sa iskusnim internacionalcem, Nemanjom Milisavljevićem, koji je Srbiju napustio još 2007, posle nastupa za Radnički iz Niša i OFK Beograd i potom karijeru gradio u regionu – Makedoniji, Rumuniji i Bugarskoj.

Milisavljević pokriva pozicije kraj leve aut linije, rođen je u novembru 1984. godine, a u inostranstvu je igrao za Rabotnički, Vardar, Vaslui, Rapid Bukurešt, Ludogorec, CSKA Sofiju i Beroe iz Stare Zagore.

Izvor: Mondo Sport

Reply
Share this

Leave a Reply