Tri rukometašice Vardara i reprezentativke svojih zemalja Tatjana Hmirova, Barbara Lazović i Andrea Klikovac produžile su ugovor sa makedonskim šampionom.

Ruskinja Tatjana Hmirova je produžila ugovor za nove dve sezone, kao i Crnogorka Andrea Klikovac, dok će reprezentativka Slovenije Barbara Lazović u Vardaru ostati još namanje jednu godinu, saopštio je skopski klub.

Sve tri rukometašice su bile deo nastupa Vardara na finalnim turnirima Ligre šampiona poslednje tri godine, na kojima je makedonski šamion osvajao bronzanu medalju. Ženski rukometni klub Vardar je i ove sezone osigurao mesto u čevrtfinalu Lige šampiona. Nalazi se na prvom mestu glavne faze tog takmiČenja, u kojem u dosadašnjem delu nije pretrpeo poraz.

“Vardar je sačuvao tim koji je ove sezone neprikosnoven u Evropi. Smatramo da imamo dobru kombinaciju igračica, koje imaju još potencijala u sebi i da možemo zajedno da postignemo još više”, rekao je izvršni direktor Davor Stojanoski za klupski sajt.

Ruska reprezentativka Tatjana Hmirova, koja igra na sve tri bekovske pozicije, u Skoplje je došla 2013, desni bek reprezentacije Slovenije Barbara Lazović Varlec 2014, a reprezentativka Crne Gore Andrea Klikovac 2012. godine.

Sve tri su imale prethodni ugovor do juna ove godine.

Izvor: B92 Sport

Reply
Share this

Leave a Reply