Napadač iz Gane i reprezentativac Crne Gore, Vladimir Jovović, pridružiće se igračima Crvene zvezde u petak predveče na Zlatiboru. Potpisa brazilskog veziste još nema.

Ekipa Crvene zvezde polako se kompletira na Zlatiboru. Posle Donalda, Le Taleka i Frimponga, koji su naknadno doputovali, novim saigračima pridružio se Filip Stojković, a od petka će trener Vladan Milojević imati još dvojicu na raspolaganju. U tandemu, na popularnu planinu poslepodne iz Beograda stižu Ričmond Boaći i Vladimir Jovović.

Boaći će nastaviti da trenira sa crveno-belima, iako njegov status još nije potpuno jasan, pošto je posle bankrota italijanske Latine postao slobodan igrač, a veliko interesovanje za njega pokazali su moskovska Lokomotiva i mađarski Videoton. U Zvezdi su, ipak, optimisti i vodeći se izjavama njegovog menadžera, veruju da će odlični napadač ostati u klubu.

Pored centarfora iz Gane, Milojeviću se u petak na raport javio i crnogorski reprezentativac Vladimir Jovović. Brzonogi krilni fudbaler izjavio je za MONDO da se nada da će posle serija pozajmica konačno dobiti pravu šansu da se dokaže u crveno-belom dresu.

Od novih igrača, za sada su tu levi bekovi Marko Gobeljić i Filip Stojković, a pregovori sa brazilskim vezistom Rikardinjom, koji iza sebe ima odličnu sezonu u moldavskom Šerifu, još traju. U petak je sa svojim menadžerima bio na stadionu Rajko Mitić i razgovarao sa generalnim direktorom Zvezdanom Terzićem i poslovnim direktorom Stefanom Pantovićem, ali potpis se i dalje čeka…

Podsetimo, Rikardinjo je od nedavno slobodan igrač i za njega neće biti potrebno obeštećenje, ali je portal Mozzart Sport u četvrtak objavio da crveno-beli za potpis dvogodišnjeg ugovora nude 300.000 evra (u dve rate), uz platu od 30.000 evra mesečno u prvoj godini ugovora, a 35.000 u drugoj. Plus razne bonuse, među kojima je 2.000 evra za svaki gol ili asistenciju. Što se tiče fudbalera koji već uveliko rade na Zlatiboru, njih je u petak posetio doskorašnji trener Boško Đurovski.

Izvor: YouTube

Izvor: Mondo Sport

Reply
Share this

Leave a Reply