NOVO

Tim Dejana Milojevića jači je za makedonskog centra, koji je u prvom delu sezone prinudno bio van terena. Mega Leks dobila je još jednu opciju na poziciji pod košem. Iskusni centar Predrag Samardžiski (30, 214), nekadašnja “petica” večitih...

Atletičari Srbije počeli su pripreme za takmičenja u 2017. godini.

Pomoćnik saveznog kapitena Edin Zuković rekao je da je najbitnije da reprezentativci spremno dočekaju sezonu u dvorani.

“Pripreme će se odvijati na nekoliko lokacija. Naša najbolja srednjeprugašica Amela Terzić od prvog dana treniraće u Ulcinju, a sa njom su Amra Terzić i fizioterapeut Emir Saitović. Za tri dana priključiće im se trener Rifat Zilkić i ostali novopazarski atletičari”, rekao je Zuković.

Pripreme će trajati do 24. januara, a onda će uslediti prva ovosezonska takmičenja u dvorani.

“Trkači na srednjim i dugim prugama i oni kojima su u fokusu dužine vežbaju u Ulcinju i Baru, dok sprinteri, skakači i bacači rade u Beogradu. Već 28. i 29. januara u Beogradu nas očekuje dvoranski šampionat Srbije za starije juniore i juniorke”, najavio je Zuković.

Posle toga, uslediće seniorsko prvenstvo države u dvorani u Beogradu, 4. i 5. februara, kao i šampionati Balkana u dvorani za starije juniore i juniorke u Istanbulu, 12. februar, te seniore i seniorke ponovo u Beogradu, 25. februara.

“Kruna ovog dela sezone je Prvenstvo Evrope u dvorani, koje će se održati od 3. do 5. marta u Beogradu”, naveo je Edin Zuković.

Izvor: B92 Sport

Reply
Share this

Leave a Reply